Создаваме можности за поголем потенцијал

Изработка на картонски кутии со стандардни и нестандардни формати и димензии.

Производи

Што нудиме ние?

pizza on white cardboard box
pizza on white cardboard box
Сите димензии на кутии за пици и пастрмајлии
Картонски гајби
Стандардни и нестандардни формати и димензии

За нас

Кои сме ние?

Создаваме можности за поголем потенцијал

Со местоположба во Велес, целото производство, како и продажбата се одвива за познати купувачи според добиени нарачки, согласно бараните димензии, квалитет и други специфични барања на клиентите.

Адреса

ул. Васа Кошулчева, бр. 46
Велес

Јавете се

043/211 670
078/451 265

Е-пошта

frateligrup@gmail.com